Sportamore

sportamore-converse.jpgSportamore var personligen en ny bekantskap för sisådär ett år sen. Sedan dess har jag beställt ett otal sneakers härifrån, och jag har definitivt inte haft någonting att klaga på. Tvärtom. Här talar vi om en e-shop med alla den moderna butikens features. Sportamore är en certifierad trygg e-handel, de lämnar en så kallad prisgaranti på alla sina varor. Såhär beskrivs denna garanti: 

"Om du köpt en vara hos oss och därefter, inom sju (7) dagar från den dag du köpte varan hos oss, hittar samma vara till ett billigare pris i antingen någon svensk fysisk butik, eller i någon svensk internetbutik (dvs ”.se”) som handlar i SEK, betalar vi tillbaka mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig."

Vad gäller utbudet av converse så är det riktigt najs. Runt 100 produkter i dagsläget om man sorterar ut allt som har med converse att göra. Det är också ett bra utbud i så måtto att man lyckats blanda "vanliga" chucks i alla möjliga färger, med lite mer ovanliga modeller såsom Auckland Racer Hybrids och All Star Sherling, vilket förstås ökar köpsuget. Jag vill också ge lite pluspoäng för det rent funktionsmässiga. Det är enkelt att sortera skorna efter färg, storlek eller pris. Det är också enkelt att titta på bilder och få en "känsla" för skon. Me likey! 

Priser: från 299 (för barnconverse) 

Hemsida: Sportamore 

Mitt betyg: 4 av 5 Chuckisar

4converse.jpg

Relaterade sidor: Halens, Ellos

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)